Even voorstellenHenny Biemans

Ik ben Henny Biemans, afgestuurd fysiotherapeut in 1986 in Breda en in 2010 Mastersportfysiotherapeut in Utrecht. Sinds 1997 heb ik mijn eigen praktijk waar ik bezig ben met de kwaliteit van de fysiotherapie en de behandelingen. In de praktijk worden veel sporters gezien o.a. voetbal, hockey, atletiek en zwemmen. Mijn interesse gaat uit naar complexe schouder problematiek. Ik ben lid van het schoudernetwerk groot Zwolle en samen met de orthopeed dhr.N.Groot hebben we een schouderspreekuur op dinsdagmiddag in het ISALA-Diaconessenhuis in Meppel. Mijn interesse ligt op het vlak van bewegen, bewegen met beperkingen en Mindful fysiotherapie. Samen met een diëtist en een coach hebben we het netwerk "de evenwichtige vrouw" opgericht waar we vrouwen met leeftijdsgebonden klachten via workshops tips en trucs aanreiken.

Carolien Boer-de Wilde

Ik ben Carolien Boer- de Wilde en ik werk sinds 2006 met veel plezier in de praktijk in Zuidveen. In 2005 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Na mijn opleiding heb ik een aantal cursussen gevolgd, waaronder sportrevalidatie, medical taping en een cursus fysiotherapie voor reumatisch aandoeningen. Sinds 2007 neem ik deel aan het reumanetwerk, FyRaNet.
In 2009 ben ik afgestudeerd als oedeemtherapeut bij de Berekuyl te Hierden. Oedeemtherapie spreekt mij erg aan, omdat het op een breed gebied inzetbaar is. Naast de oncologische problematiek, kun je deze vorm van therapie ook goed inzetten na een sporttrauma of een operatie waarbij het vocht moeilijker door het lichaam wordt opgelost. Onlangs heb ik een upgrade gevolgd en ben ik helemaal op de hoogte van nieuwe inzichten. Vooral met de fascietechnieken in combinatie met de manuele lymfedrainage kunnen we goede resultaten bereiken. Ook de oncologische revalidatie verzorg ik in de praktijk...


Corien Aitink - Otter

Ik ben Corien Aitink - Otter en sinds 2007 werk ik met veel plezier in deze praktijk. ik ben afgestudeerd fysiotherapeut sinds 1992 en sinds 2001 manueel therapeut. Sinds juni 2012 ben ik Master Manuele Therapie. Voor kinder-manuele therapie (voorheen KISS-KIDD) kunt u ook bij mij terecht. Na alle werkzame jaren vind ik het nog steeds een uitdaging om samen met de patiënt/cliënt uit te zoeken hoe het probleem het beste kan worden behandeld. Om deze zoektocht nog meer kracht bij te zetten ben ik mij de laatste tijd verder gaan het ontwikkelen op het gebied van de gezondheid coaching/vitaliteitscoaching.


Vincent Jansen

Mijn naam is Vincent Jansen en ik ben sinds 2012 afgestudeerd en daarna al snel werkzaam binnen de praktijk. Ik ben fysiotherapeut geworden, omdat ik het leuk vind om samen met mensen te werken, geënteresseerd ben in de gezondheid en houd van de sportieve kant van de mens. Dit alles kom ik in dit beroep tegen. Ik doe mijn werk met veel plezier en enthousiasme.
Tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik de specialisatie sport en de minor psychologie gevolgd. Dit heeft mij een bredere kijk gegeven op het revalidatietraject.Daarnaast heb ik een cursus medical taping gevolgd en heb in de praktijk hier veel goede ervaringen mee. Net als Henny heb ik me verdiept in de schouder en een cursus gevold om me hier meer in te specialiseren.Verder ben ik binnen voetbalvereniging Olde Veste actief als fysiotherapeut. Naast werkervaring vind ik het belangrijk om mezelf meer te ontwikkelen als fysiotherapeut.Ik ben vanaf 2015 begonnen met de master musculoskeletale revalidatie. Deze master geeft mij meer expertise op het gebied van sport, orofasciale fysiotherapie (hals- kaak- hoofdpijnklachten) en manuele therapie


Patrick Maris

Mijn naam is Patrick Maris. Sinds 2013 ben ik fysiotherapeut en werkzaam binnen de praktijk op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Mijn taken binnen de praktijk bestaan uit het behandelen van individuele patiënten, het begeleiden van verschillende oefengroepen en eens in de twee weken verzorg ik op de dinsdag het zwemmen in de Waterwijck.Sinds december 2016 ben ik gediplomeerd dry needling therapeut en deze behandelmethode gebruik ik dan ook bij pijnklachten die vanuit
triggerpoints(spierknopen) komen.
De reden voor mij om fysiotherapeut te worden is dat ik graag mensen probeer te helpen met het oplossen van hun lichamelijke problemen/klachten. Het idee dat wanneer mensen met klachten komen en uit eindelijk ???fluitend??? de praktijk verlaten geeft mij veel voldoening.
Ook is het werken met steeds verschillende mensen afwisselend en dat maakt elke dag als fysiotherapeut weer leerzaam en uitdagend


Madelon Zwiers

Mijn naam is Madelon Zwiers en ben alweer vanaf oktober 2014 aan het werk in deze praktijk. Toen ik in juli 2014 afstudeerde kreeg ik de kans om als waarneemster te komen werken bij Henny en de opleiding tot oedeem therapeut te volgen. Eind maart 2015 ben ik afgestudeerd als oedeem fysiotherapeut en inmiddels werk ik alweer 3 en halve dag in de week bij deze praktijk. Ik heb me kunnen ontwikkelen in de fysiotherapie en ook als oedeem therapeut. Oedeem therapie is een aanvulling op mijn therapeutisch handelen en is breed inzetbaar. In januari dit jaar ben ik wijk zorg therapeut geworden.
Hierbij ben ik gaan samenwerken in een buurtzorg+ team in Steenwijk, waarbij we kortere lijnen hebben met andere disciplines en daardoor een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven bij patiënten in de thuissituatie! Door de keuzes die ik heb gemaakt in bijscholing ben ik breed inzetbaar en daardoor heel divers aan het werk. Ik vind het erg leuk om met ouderen te werken en om echt een rol te spelen in de toename van kwaliteit van leven. In de toekomst ben ik van plan om me op meerdere punten te ontwikkelen als fysiotherapeut. Wellicht door een master geriatrie te gaan doen en aanvullende cursussen om me meer te specialiseren in verschillende aandoeningen of gewrichten.


Ramon Oldeman

Mijn naam is Ramon Oldeman. In 2017 heb ik de opleiding Fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool te Groningen afgerond. Na mijn studie kreeg ik gelijk de kans om aan het werk te gaan als fysiotherapeut en sinds januari 2018 ben ik werkzaam op de dinsdag en vrijdag in de praktijk. Op dit moment ben ik algemeen fysiotherapeut en hoop dit in de toekomst uit te breiden door het volgen van verschillende cursussen en specialisaties. Tijdens de opleiding heb ik de specialisatie Ouderen en de Minor Sport gevolgd.
De reden voor mij om fysiotherapeut te worden is dat ik graag mensen van hun lichamelijke klachten af wil helpen en zo hun dagelijkse (sport)leven weer zo optimaal mogelijk te maken. Geen mens is hetzelfde en daardoor ook geen enkele klacht, dat maakt dit werk erg gevarieerd en ook zo leuk.


Rianne Mulder


Informatie volgt.

Karin Nijbroek

Mijn naam is Karin Nijbroek.ik werk sinds januari bij de praktijk. Ik ben vaak het eerste gezicht dat u ziet aan de balie. Voor al uw vragen, telefoon en administratieve werkzaamheden.
Na ongeveer 10 jaar een bekend gezicht in de kleding winkels van Steenwijk te zijn geweest, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn diploma telefoniste/receptioniste komt nu weer van pas.
Het contact met mensen is wat ik leuk vind, net als in de winkel. Nu met een andere benadering naar de mensen natuurlijk.
Leuk werk met een goed team om je heen.